Ydelser
Med mange års erfaring i arbejdet med børn og familier
tilbyder jeg at løse en bred vifte af opgaver
Jeg har flere års erfaring med både støttet og overvåget samvær mellem forældre og deres anbragte børn. Min opgave er at sikre børnene tryghed og god kontakt med deres forældre. Jeg sørger for rammerne under samværet så at både børn og deres forældre kan få en god oplevelse sammen, og dermed fortsat opretholde kontakten.
I støttede samvær arbejder jeg tæt sammen med forældrene med henblik på at udvikle deres relation til deres børn. Der kan være behov for støtte til, at møde deres børn relevant følelsesmæssigt såvel som aldersmæssigt, der kan være behov for støtte til at finde på hyggelige aktiviteter og til at få startet en samtale mellem forældre og barn. Jeg er også optaget af at hjælpe forældre til at bevarer følelsen af at være forældre selvom barnet ikke bor hjemme.
Jeg taler foruden dansk og engelsk også persisk/farsi og arabisk, og derfor har jeg været samværskonsulent i mange familier med anden kulturalle baggrund end dansk.
Samværet forgår efter kommunens anvisninger og er som regel enten hos forældrene, på anbringelsesstedet eller et anden bestemt samværslokale. Der er også mulighed for, at jeg kan stille lokaler til rådighed i Vanløse eller på Amager. I forbindelse med samvær kan jeg udarbejde skriftlig rapport med beskrivelser af samværene.
Som støtteperson til forældre til anbragte børn efter Lov om sociale service §54, er min opgave at støtte forældrene i den vanskelige tid, som kan opstå før og under anbringelse.
Forældrene kan få støtte til at bearbejde deres sorg og frustrationer, få vejledning vedr. deres rettigheder, samt overblik over samarbejdet med kommune og anbringelsessted. Som støtteperson forsøger jeg bl.a. at hjælpe forældrene med at forberede sig til møderne med deres sagsbehandler eller til andre møder i forbindelse med anbringelsen. Det medfører oftest en god ro i anbringelsen og hjælper forældrene med at bevare overblikket og samarbejde med de professionelle, som har del i anbringelsen.
Jeg er medlem af PS-Foreningen, foreningen af professionelle støttepersoner, og har også undervist i §54 på Metropol, socialrådgiveruddannelsen.
Jeg er uddannet supervisor og har mange års erfaring med at supervisere forskellige faggrupper, ledere som medarbejdere, inden for børne- og familieområdet.
Jeg superviserer både Individuelt og grupper, som til dagligt arbejde med vanskelige problemstillinger.
Formålet med supervision er udvikling af faglige kompetencer gennem refleksion, feedback og læring. Supervision tager afsæt i supervisandens egen praksis i hverdagen. Metodisk arbejder jeg med anerkendelse og udfordring, samt processtyring tilgang, og dermed sikre jeg for, at der hele tiden bedst mulig energi i supervisionsrummet og den enkeltes mest optimale læring i processen.
Jeg har også erfaring med forandrings-processer, samt interne kommunikations- og samarbejdsvanskeligheder på arbejds-pladsen, og har samarbejdet med forskellige kommuner i gode udviklingsforløb.